www.fgr.fi
Mainokset

Yhteistyökumppanit

 

Frisbeegolf tulospalvelu

Disc Golf Metrix yhdistää kaksi suosittua tuloskirjausohjelmaa

Disc Golf Scores (DGS) ja Skoorin yhdistyvät ja tuloksena syntyy uusi palvelu nimeltään Disc Golf Metrix. Vanhojen järjestelmien radat, tulokset ja käyttäjät yhdistyvät. Lisäksi Disc Golf Metrix tulee tarjoamaan nimensä mukaisesti aivan uudenlaista metriikkaa kisoista.

Lue koko uutinen FGR:stä

Siirry skoorin.com palveluun

Tervetuloa frisbeegolf-sivustolle, jonne voit kirjata omat ja kaveriesi frisbeegolftulokset.

DiscGolfScores on frisbeegolfin harrastajille tarkoitettu tulospalvelu, johon kuka tahansa voi kirjata omat ja kaveriensa tulokset. Kirjatut tulokset ovat julkisia, joten käyttäjät voivat seurata omaa kehitystään suhteessa muihin lajin harrastajiin ja nähdä esimerkiksi eri ratojen vaikeustaso suoraan heittäjien todellisista tuloksista.

Perinteisen tulospalvelun lisäksi DiscGolfScores tarjoaa mahdollisuuden tallentaa omien kilpailujen tulokset erillisinä kokonaisuuksina. Perusta siis kaveriporukan mittelöstä oma kilpailu ja muistatte vielä myöhemminkin kuka voitti.

Palvelun kohderyhmä on tavalliset harrastajat ja sen käyttäminen on täysin ilmaista. Täyden hyödyn palvelusta saat rekisteröimällä oman tunnuksesi heti ja pistämällä tulokset talteen jo ensimmäisestä heitosta lähtien.

Kirjautuneen käyttäjän toimintoja voit kokeilla testitunnuksilla: testaaja / testi

Metrixiä käytetään ensimmäisen kerran Disc Golf World Tourilla.