www.fgr.fi

Lisätietoja DiscGolfScores sivustosta

DiscGolfScores on frisbeegolfin harrastajille tarkoitettu tulospalvelu, johon kuka tahansa voi kirjata omat ja kaveriensa tulokset. Kirjatut tulokset ovat julkisia, joten käyttäjät voivat seurata omaa kehitystään suhteessa muihin lajin harrastajiin, ja nähdä esimerkiksi eri ratojen vaikeustaso suoraan heittäjien todellisista tuloksista. Tulospalvelu sisältää ratoja ympäri Suomea, ja yhteistyö frisbeegolfradat.fi palvelun kanssa takaa laajan valikoiman ratoja myös tulospalvelulle. Radoista voit valita omat suosikkisi ja käyttäjien joukosta kaverisi pikavalintoihin.

Sivustolta näet myös heittostatistiikkaa eri näkökulmista. Ja perinteisen tulospalvelun lisäksi DiscGolfScores tarjoaa mahdollisuuden tallentaa omien kilpailujen tulokset erillisinä kokonaisuuksina. Perusta siis kaveriporukan mittelöstä oma kilpailu ja muistatte vielä myöhemminkin kuka voitti.

Palvelun kohderyhmä on tavalliset harrastajat ja sen käyttäminen on täysin ilmaista. Tänne on tarkoitus kirjata ne tulokset, jotka on heitetty yhtäjaksoisesti ilman ylimääräisiä uudelleen heittoja, jotta vertailukelpoisuus säilyy edes jossain määrin kunnossa. Täyden hyödyn palvelusta saat rekisteröimällä oman tunnuksesi heti ja pistämällä tulokset talteen jo ensimmäisestä heitosta lähtien.

Suurin osa sivuston toiminnoista vaatii sisäänkirjautumisen, mutta sivuille rekisteröityiminen on helppoa, eikä vaadi kuin muutaman tiedon täyttämisen. Tällä hetkellä sivustolla on 9829 rekisteröitynyttä käyttäjää ja 466 rataa, joille on kirjattu yhteensä 190371 kierroksen tulokset.

Sivustoa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin erittäin pienellä porukalla, joten kaikki tuki on erittäin tervetullutta. Ehdotuksia palvelun tukemisesta otetaan vastaan osoitteessa info@dgpromotions.net.


Ensimmäiset DGS kannatuskiekot

DiscGolfScores Ontario Roc
DiscGolfScores Aviar
DiscGolfScores Valkyrie