www.fgr.fi

Rekisteröityminen / käyttöehdot

Rekisteröityminen

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä (*).

Sukupuoli*
Ikä*
 
 

Sivuston laajempi käyttö vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityneet käyttäjät näkevät toistensa käyttäjätunnuksen, etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän ja ylläpidon väliseen yhteydenpitoon. Järjestelmä voi lähettää käyttäjille sivuston käyttöä koskeavia tiedotteita sähköpostitse.

Rekisteröityessäsi suostut, että kaikki rekisteröityessä täytettävät tiedot sekä järjestelmän käytön kannalta tarvittavat tiedot, kuten suosikkiradat, tulokset ja pelaajavalinnat tallennetaan tietokantaan. Näitä tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Ylläpito ei ole vastuullinen, jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen. Ylläpito ei myöskään vastaa kadotetuista tuloksista, vaikka tietokannasta pidetäänkin säännöllistä varmuuskopiota.

Kaikenkaikkiaan sivusto on yhden harrastajan toisille frisbeegolf-harrastajille tarjoama tulospalvelu, joka alunperin tehtiin omien tulosten seuraamiseen. Tarkoituksena on siis reilun pelin hengessä kirjata oman heittoporukan tulokset ja seurata omaa kehitystä muihin lajin harrastajiin verratuna.